_Over ons

Filip Galmart

Filip Galmart is ingenieur architect en gevestigd in Zottegem. Met Galmart Architecten realiseren we residentiële woningen, kantoorgebouwen, appartementscomplexen en woonzorgcentra. In opdracht van particulieren of projectontwikkelaars. In landelijke of hedendaagse stijl.

Onze visie

Bouwen is een kunst waarbij alles in evenwicht moet zijn. Omgeving, architectuur, interieur, technische bouwnormen… Alle elementen moeten gecombineerd met elkaar een duidelijk geheel vormen. 

We geloven in een totaalaanpak, waarbij we ruim aandacht geven aan iedere fase van het bouwproces. Door een unieke toewijding en inleving te schenken aan ieder project, zorgen we telkens opnieuw voor een resultaat dat staat. 

Onze aanpak

Indien gewenst helpen we u van meet af aan, nog voor u de juiste bouwplek of het juiste pand gevonden heeft. We geven advies over de geografische en stedenbouwkundige voorschriften en over de bouwtechnische mogelijkheden.

Hebt u het juiste perceel of het ideale renovatieproject gevonden, dan luisteren we graag naar uw concrete wensen. In functie van uw budget creëren we een authentiek ontwerp, waarbij we telkens weer proberen te verrassen met originele details, vernieuwende materialen of een sprekende architectuur. Elk ontwerp geniet onze volle aandacht en we streven er vanzelfsprekend naar dat het ook voldoet aan alle technische en energievereisten

Van zodra het finale ontwerp uw goedkeuring geniet, gaan we van start met de ontwikkeling. We doen hiervoor beroep op een team van ervaren en erkende aannemers voor ieder onderdeel van het bouw- of renovatieproject. Zo hoeft u niet wakker te liggen van de zoektocht naar aannemers of het vergelijken van offertes. Uiteraard kan u ook altijd uw eigen voorkeuren doorgeven.

We geloven in een totaalaanpak waarbij we u maximaal ontzorgen en u op geregelde tijdstippen betrekken en informeren. Wenst u graag zelf dicht betrokken te zijn bij de opvolging en coördinatie, is dat eveneens mogelijk.

ONZE KLANTEN
AAN HET WOORD